PU Coating     

Marmoleum vloeren, rubberen vloeren en PVC vloeren moeten worden voorzien van polymeerlagen om ze makkelijker te kunnen onderhouden en de vloer te beschermen tegen krassen en vuil.

In de praktijk moeten deze lagen ieder jaar gestript worden om vervolgens weer een nieuwe polymeer (was) laag aan te brengen.  

PU Protector mat is een 2 componenten, semi-permanente anti-slip coating. Door het aanbrengen van deze coating zal uw vloer veel minder meer beschadigen en dus aanzienlijk langer mee gaan. Vrijwel alle verstoringen, zoals schopstrepen, krassen en andere vervuilingen kunnen zich niet meer op de vloer vastzetten. Uw vloer krijgt hierdoor een prachtige egale satijne uitstraling!

Deze coating is zelfs geschikt voor sportvloeren volgens de DIN 18032 normering (anti-slip normering).

Het noodzakelijke jaarlijks “strippen” van de vloer is niet meer nodig en het in- en uitruimen (wat veel tijd en overlast bezorgt) is verleden tijd.

De vloer zal gestript worden met behulp van een éénschijfsmachine, daarna zal de vloer geneutraliseerd worden. Vervolgens wordt met een speciale PU roller 2 lagen coating op de vloer aangebracht.