Oktober herfstactie maand!!

Houten vloeren

Eigenlijk heeft uw houten vloer ieder jaar een nieuwe olie- of waxlaag nodig. In de praktijk gebeurt dit vaak niet.
Het gevolg is dat uw vloer dof wordt, grijze loopvlakken verschijnen en vlekken in uw vloer dringen.  

Herkent u dit? 

SCS Special Care Services heeft hiervoor een uitstekende oplossing voor een wel héél scherp tarief:

Opschuren en oliën en-of waxen van uw houten vloer (tot 50 m2) voor maar:

€ 495,00 excl. 21% btw

Uw vloer zal goed opgeschuurd worden met behulp van een éénschijfsmachine met hieronder een speciale schuurpad, hiermee worden de eventuele restanten olie en (lichte) beschadigingen en vlekken verwijderd. 
Tevens gaan hierdoor de vezels van het hout goed overeind staan waardoor de olie of wax veel beter opgenomen wordt. Hierna wordt de vloer compleet stofvrij gemaakt en brengen wij machinaal 2 lagen olie en/of wax aan van het gerenommeerde merk Aquamarijn.Wij schuren dus niet de complete bovenste laag van uw vloer af, dit voorkomt enorm veel stof én de dikte van de plank blijft behouden!   

 

Uw vloer krijgt door  behandeling zijn uitstraling weer terug en vocht en vuil kan niet meer in de poriën van het hout dringen. De grijze “looppaden” zijn verleden tijd en lichte beschadigingen en vlekken zijn verdwenen!
U kunt na al een paar uur voorzichtig over de vloer lopen.

Let op: 

Voor vloeren die (opnieuw) gelakt moeten worden of reeds gelakte vloeren die behandeld moeten worden met olie of wax, verwijzen wij u graag door naar een parketeur.
In deze gevallen zal de vloer namelijk wél een paar mm compleet afgeschuurd moeten worden met een bandschuurmachine om de nieuwe lak- of olie laag te laten hechten en om glansverschillen te voorkomen.