Reinigen, onderhouden en behandelen van marmoleum of PVC

Marmoleum wordt vervaardigd uit geoxideerde lijnolie, harsen vermengd met kurk, vulstoffen en pigmenten; het geheel gekalanderd op een juteweefsel. Na een droogtijd waarin marmoleum zijn sterkte krijgt, is het product uiteindelijk gereed.

De jaarlijkse 0 beurt bestaat uit het strippen en verwijderen van de oude waslaag van de vloer, vervolgens grondig spoelen en daarna conserveren waarbij wij tussen het (kruislings) aanbrengen van de twee lagen polymeer de vloer matteren, om zo een goede hechting van de waslaag te garanderen. 

Verder kunt u als klant altijd kiezen wat voor soort afwerking u wilt. Wij kunnen was- en polymeersoorten met een matte, satijne en hoogglanzende uitstraling leveren. Wij werken uitsluitend met produkten van gerenommeerde fabrikanten. 

Onderhoud

Verder bieden wij u de mogelijkheid om uw marmoleum periodiek te laten onderhouden. Dit door middel van een highspeedmachine in combinatie met een speciale spraywas, zodat het uiterlijk van uw vloer optimaal blijft en kleine beschadigingen worden weggewerkt.

Ook leveren wij speciale dweilwas voor het dagelijks schoonmaakonderhoud van uw vloer. Deze dweilwas heeft een opbouwende werking waardoor uw vloer in optimale staat blijft.

Special Care Services